3 módszer: A törölt üzenetek helyreállítása iPhone 8-on
„Sziasztok srácok, nagyon trükkös helyzetben vagyok, és nem tudom, hogyan szabaduljak ki belőle. Nemrég töröltem az üzeneteimet anélkül, hogy tudtam. Beszélgetés közben nem kaptam meg néhány üzenetet, amit a főnököm küldött nekem az új irodánk elrendezésével kapcsolatban. Ezenkívül volt néhány nagyon különleges üzenetem, amit a barátnőmtől kaptam, és ezeket elmentettem emlékezés céljából. Annyira feszült és zavart vagyok. Tudna valaki segíteni nekem? Tudja valaki, hogyan lehet visszaállítani a törölt üzeneteket az iPhone 8-ról? Vagy van mód a törölt üzenetek helyreállítására iPhone 8-on?’
Volt alkalmam találkozni sok emberrel, akik hasonló problémán mentek keresztül. Azonban nem kell ismét aggódnia, mert a megfelelő helyre jött, ahol a legjobb információkat kapja arról, hogyan állíthatja vissza a törölt üzeneteket iPhone 8-on. Megmutatom, hogyan állíthatja vissza a törölt üzeneteket iPhone 8-on a DrFoneTool – Adat-helyreállítás (iOS) . Más programokkal ellentétben a DrFoneTool nem károsítja iPhone-ját, és semmilyen módon nem menti el az Ön adatait az Ön beleegyezése nélkül.
DrFoneTool – Adat-helyreállítás (iOS)
A világ első iPhone és iPad adathelyreállító szoftvere:
- A legmagasabb helyreállítási arány az iparágban.
- Ingyenesen megtekintheti az iPhone 8-ról visszaállított adatait.
- Ingyenesen kibonthatja és megtekintheti az iCloud/iTunes biztonsági mentési fájlok tartalmát.
- Az iOS-eszközök beolvasásával visszaállíthatja a hívásokat, fényképeket, videókat, névjegyeket, üzeneteket, jegyzeteket stb.
- Szelektíven állítsa vissza vagy exportálja a kívánt iCloud/iTunes biztonsági mentésből eszközünkre vagy számítógépünkre.
- Kompatibilis a legújabb iPhone modellekkel, beleértve az iPhone X/8-at is.
- Hűséges ügyfelek millióinak megnyerése több mint 15 éve.
- 1. rész: A törölt üzenetek helyreállítása iPhone 8-on
- 2. rész: Hogyan lehet visszaállítani a törölt üzeneteket az iPhone 8-ról az iTunes biztonsági mentésén keresztül
- 3. rész: A törölt üzenetek helyreállítása az iPhone 8-ról az iCloud Backup segítségével
1. rész: A törölt üzenetek helyreállítása iPhone 8-on
Ha véletlenül törli üzeneteit, vagy elfelejtett időben biztonsági másolatot készíteni, és most hiányzik néhány üzenet, a következő egyszerűsített módszerrel állíthatja vissza az üzeneteket az iPhone 8-ról a DrFoneTool iPhone Data Recovery programmal.
1. lépés: Készüljön fel az iPhone 8 üzenet-helyreállításra
Az iPhone 8 törölt üzeneteinek visszaállításához az első dolog, amit meg kell tennie, hogy töltse le és telepítse a programot a számítógépére. Ha ezt megtette, indítsa el a programot a számítógépén, és láthatja az alábbi felületet.
2. lépés: Csatlakoztassa iPhone 8-át a számítógépéhez
Csatlakoztassa iPhone 8-át számítógépéhez az iPhone-hoz mellékelt USB-kábellel. Adjon néhány percet a programnak és a számítógépnek az iDevice észlelése előtt. Miután a DrFoneTool azonosította iPhone-ját és annak tárhelyét, kattintson a „Helyreállítás” lehetőségre, és az összes adat listája megjelenik az alábbiak szerint.
3. lépés: Vizsgálja meg az eszköz törölt üzeneteit az iPhone 8-ról
Mivel üzeneteink visszaállítása iránt érdeklődünk, bejelöljük az „Üzenetek és mellékletek” opció melletti négyzetet, és rákattintunk a „Vizsgálat indítása” lehetőségre. A program automatikusan elkezdi átvizsgálni iPhone 8-án az összes törölt vagy hiányzó üzenetet. Az iPhone beolvasása során láthatja a szkennelés folyamatát, valamint a kapott üzenetek listáját az alábbiak szerint.
TIPP: Felhívjuk figyelmét, hogy a fent felsorolt képernyőkép egy kép-helyreállítási képernyőkép. Olyan helyzetben kell lennie, hogy hasonló képet lásson, de az üzeneteivel együtt.
4. lépés: Tekintse meg és állítsa vissza a törölt üzeneteket az iPhone 8-on
Miután meggyőződött arról, hogy a megfelelő információk birtokában vannak, kattintson a képernyő alján található „Visszaállítás az eszközre” lehetőségre. Ha vissza szeretné állítani az üzeneteket a számítógépére, kattintson a ‘Visszaállítás számítógépre’ lehetőségre. A helyreállítási folyamat a kiválasztott fájlok méretétől függően néhány percet vesz igénybe. A helyreállítási folyamat befejezése után ellenőrizze, hogy az üzenetek helyreálltak-e a kiválasztott eszközön. Ilyen egyszerű a törölt üzenetek visszakeresése az iPhone 8-ról.
2. rész: Hogyan lehet visszaállítani a törölt üzeneteket az iPhone 8-ról az iTunes biztonsági mentésén keresztül
Ha volt iTunes biztonsági másolata, és különböző okok miatt nem fér hozzá, használhatja a DrFoneTool-t az üzenetek helyreállításához az iPhone 8-ról. Ezzel a módszerrel azonban az iTunes alkalmazást kell használnia. Ez így történik.
1. lépés: Válassza a Helyreállítás az iTunesból opciót
Mivel a programunk telepítve van, és készen áll a használatra, első lépésünk az lesz, hogy a kezelőfelületünkön a „Helyreállítás az iTunes biztonsági másolatból” lehetőséget választjuk. Először kattintson a „Helyreállítás” lehetőségre, és válassza az „iTunes” lehetőséget. Abban a pillanatban, amikor megnyitja az iTunes opciót, látni fogja az eszköz nevét és modelljét. Kattintson rá kattintva, majd végül kattintson a Vizsgálat indítása opcióra az alábbiak szerint.
2. lépés: Helyezze vissza az üzeneteket az iPhone 8-ról az iTunes Backup segítségével
A program átvizsgálja az iTunes-fiókját, és felsorolja az összes rendelkezésre álló adatot a helyreállításhoz. Mivel érdekelnek minket az üzenetek, a bal oldalunkon az ‘üzenetek’ ikont választjuk az alábbiak szerint.
3. lépés: Állítsa vissza az üzeneteket az iPhone 8-ra
Következő lépésünk az lesz, hogy visszaállítjuk üzeneteinket a korábbi helyükre. Ehhez kattintson a ‘Visszaállítás az eszközre’ lehetőségre. Ha vissza szeretné állítani az üzeneteket a számítógépére, kattintson a „Visszaállítás számítógépre” lehetőségre. Csak adjon néhány percet a DrFoneTool-nak az adatok helyreállításához. Az iTunes biztonsági másolatában lévő összes információ a számítógépére vagy az iPhone 8-ra kerül a kiválasztott fájltárolótól függően. Tessék, itt van. Ilyen egyszerű az üzenetek lekérése iPhone 8-on.
3. rész: A törölt üzenetek helyreállítása az iPhone 8-ról az iCloud Backup segítségével
1. lépés: Válassza az iCloud Backup lehetőséget
Ha vissza szeretné állítani az üzeneteket az iCloudból, kattintson a ‘Helyreállítás’ lehetőségre a felületen, és válassza az ‘iCloud biztonsági mentés’ lehetőséget. Alapértelmezés szerint meg kell adnia az iCloud bejelentkezési adatait az alábbiak szerint.
2. lépés: Válassza a Biztonsági mentés mappát
Miután bejelentkezett, válassza ki az iCloud biztonsági mentési mappáját, amelyből vissza szeretné állítani az adatokat, és kattintson a jobb oldalon található „Letöltés” ikonra. Megjelenik a mappában található fájlok listája.
3. lépés: Válassza a Helyreállítandó fájlok lehetőséget
Válassza ki a letölteni kívánt fájlokat, és kattintson a „Tovább” lehetőségre. A kiválasztott fájlok az adatok méretétől függően néhány percen belül letöltődnek.
4. lépés: Az iPhone 8 üzeneteinek helyreállítása az iCloud biztonsági mentés segítségével
A letöltés befejeztével tekintse meg az összes letöltött információ előnézetét, és kattintson a „Visszaállítás az eszközre” vagy a „Visszaállítás a számítógépre” lehetőségre.
Az üzenetfájlokat a kívánt helytől függően helyreállítjuk vagy visszaállítjuk. Ezt megerősítheti, ha megnyitja a mappa célhelyét iPhone-ján vagy számítógépén.
A cikkben szereplő információk alapján remélem, hogy képes lesz visszakeresni a törölt üzeneteket az iPhone 8-ról, az iCloud biztonsági mentési fiókjából, valamint az iTunes biztonsági mentési mappájából. A DrFoneTool segítségével garantáltan zökkenőmentesen helyreállíthatja az üzeneteket az iPhone 8-ról anélkül, hogy aggódnia kellene a telefon károsodása vagy további információk elvesztése miatt, mint más adat-helyreállító programok esetében. Függetlenül attól, hogy szándékosan törölte-e üzeneteit vagy sem, az iPhone 8-ról törölt üzenetek visszanyerésének három módja biztosan nagy segítség lesz az Ön számára.